ERGÜN
İLERİ TEKNİK ÜRÜNLERİ ERGÜN MAKİNA`DAN ALINIR.
İleri teknik `İN UZMAN BAYİİSİ ERGÜN MAKİNA GÜVENCESİ
İLERİ TEKNİK LCS 350 YARI OTOMATİK DAİRE TESTERE
Bu tip makineler nispeten düşük adetlerde seri işlerin olduğu yerlerde tercih edilebilir. Yarı otomatik makinelerin otomatik olarak malzemeyi sıkan mengene sistemi ve kesme hızının ayarlanabildiği otomatik kesme özelliği vardır.
Malzeme sıkma ve kesmeyi yapan, dikey çalışan yarı otomatik testere makinesi.
Özel tasarım testere dişli boşluğunu yok eden sistem sayesinde boşluksuz çalışma ve uzun testere ömrü.
Uzun ömürlü ve yüksek performanslı masura tip lineer kızak sistemi.
Çift aktarmalı helis dişli sistemi.
Hidro-pnömatik çalışan testere kafası sayesinde ayarlanabilir ve kontrol edilebilir kesme hızı.
Kesilecek malzeme boyutlarına göre kesme başlangıç ve bitiş noktalarının strok ayarı.
Kabin içinde bulunan soğutma sıvısı tankı ve motoru sayesinde testerenin soğutulabilmesi ve kesim yüzeyinden süratle talaşın uzaklaştırılması.
MAKİNA ve HIRAVAT TİC. LTD. ŞTİ.
‘’DOĞRU ÜRÜN İŞİN UZMANINDAN ALINIR’’
1987 yılından günümüze kadar sektörde başarılı bir şekilde hizmet veren ERGÜN MAKİNA müşteri odaklı satış yaparak memnuniyetini ön planda tutmaktadır. 36 yılı geride bırakan firmamız endüstriyel ekipmanlar konusunda uzmanlaşmış kadrosu ile satış ve servis anlamında müşterilerine en iyi hizmeti sunmaktadır. Sektöre başladığı yıllarda hırdavat ağırlıklı olan firmamız zaman içerisinde talaşlı imalat makinalarını da bünyesine katarak büyük bir şirketler grubu olmuştur. 10000’nin üzerinde ürün ve malzeme çeşitliliği ile dört ayrı şirketler grubunu bünyesinde bulunduran şirketimiz OSTİM Merkez, İvedik Organize Sanayi ve Sincan Organize Sanayide ilk günkü heyecanı ile hizmetinize devam etmektedir.
ADRES:
100.Yıl Bulv. No. 120 Ostim/ANKARA
ERGÜN MAKİNA SHOWROOM
İLETİŞİM:
MAKİNA SATIŞ MÜDÜRÜ : Engin YAMAÇ; 0506 397 28 15MAKİNA SATIŞ SORUMLUSU : U.Arda ALTAY ; 0549 548 57 03